Deel deze pagina:

Marleni van den Hout

Marleni van den Hout

"Ik kom oorspronkelijk uit Guatemala waar ik werkzaam was als coördinator internationale relaties bij een ontwikkelingsorganisatie. Ik heb mijn huidige echtgenoot daar leren kennen. Door ons werk hebben wij in verschillende landen in Centraal en Zuid-Amerika en Afrika gewoond. Nu woon ik inmiddels al 14 jaar in Nederland."

"Ik ben op De Leijgraaf werkzaam als administratief medewerkster, voor de afdeling BBC waar ik de administratie voor het Loopbaancentrum doe. Voordat ik hier begon had ik helemaal geen beeld van De Leijgraaf, ik sprak niet eens Nederlands. Dat is nu wel anders. Dankzij De Leijgraaf heb ik de ruimte gekregen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Op die manier heb ik mijn opleidingsachtergrond kunnen 'verversen' en zo een voor Nederland vergelijkbaar diploma kunnen behalen."

"Ik werk hier al 12 jaar met heel veel plezier; het is er gezellig en ik voel me hier thuis. Ik zit ook in de ondernemingsraad als vertegenwoordiger namens de afdeling BBC en dat stimuleert mij in mijn persoonlijke ontwikkeling. Er gebeuren hier veel goede dingen op De Leijgraaf. Ik heb de geboden flexibiliteit als erg prettig ervaren. Ik wilde graag mijn gezinsleven combineren met mijn werk. Zelf bepalen hoelang ik werk zodat ik er ook voor mijn kinderen kon zijn, was voor mij net zo belangrijk. In andere landen waar ik heb gewerkt is dat vaak anders. Daar draait het meer om je werk."

"Als nieuwe collega word je op De Leijgraaf heel goed opgevangen. Tijdens de introductie leer je wat je moet doen en wat kun je verwachten. Daarom is mijn advies aan geïnteresseerden en nieuwsgierigen: kijk wat De Leijgraaf je allemaal te bieden heeft. Ontdek en ontwikkel het zelf. Die ruimte krijg je."

Deel deze pagina: